Anne Jaarto

Ylistystanssija, mittatilausompelija

 

Anne Jaarto on saanut Jumalalta kutsun ylistystanssiin sekä rukoukseen liikkeen ja kehon kautta. Anne on ollut ylistystanssijana seurakunnan tapahtumissa, konserteissa ja musikaaleissa.

Annelle jokainen ihminen on ainutlaatuinen taideteos, joka on luotu Jumalan kuvaksi ja kunniaksi. Anne opiskelee tällä hetkellä mittatilausompelijaksi, koska hän tahtoo olla suunnittelemassa vaatteita, joissa tämä luomistyö saa puhjeta kauneimpaan mahdolliseen tanssiin. Annen sydämellä ovat erityisesti ylistystanssissa käytettävät vaatteet ja materiaalit, kuten huivit. Hän haluaa luoda vaatteita, joiden kautta Jumalan luomistyö saa puhjeta kukkaan yksilöllisesti. Vaatteiden tanssi muodostaa tärkeän osan tanssin visuaalista kokonaisuutta yhdessä tanssijan liikkeiden kanssa.

Ammatikseen Anne on tiimiesimies IT-alalla. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri tietotekniikan alalta ja suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET).

Anne on osa Elior Dance -tanssiryhmää. Hän toimii paljon yhteistyössä Titta Hassilan kanssa. Heitä voi pyytää hengellisiin tilaisuuksiin palvelemaan ylistystanssilla.

anne.jaarto@kruunuosk.fi